top of page
grundfox.jpg

Rólunk

dr dittrich ernő

Dr. Dittrich Ernő vagyok, a Pécsi Tudományegyetem Műszaki Karának adjunktusa, a Hidro-Consulting Kft. tulajdonosa és ügyvezetője. Cégem a nagy múltra visszatekintő Grundfos márka elektromos szivattyúinak értékesítésével és szervizelésével foglalkozik. Ügyfeleink részére ingyenes szaktanácsadást vállalunk.

A Grundfos kis méreű szivattyúi lakossági felhasználásra készültek, nagy teljesítményű szivattyúi pedig ipari célokat szolgálnak. A kínálatunkban több eltérő funkciót ellátó Grundfos terméket is talál, például keringető-, kerti, búvár-, víztelenítő, ásottkút- és szennyvízszivattyúkat. A berendezésekre 2 év garancia jár.

grundfox.jpg
grundfos logo

Termékeink

A szivattyúk különféle kivitelűek, a megfelelő kiválasztása attól függ, hogy milyen feladatra szeretné használni. Segítünk jobban megérteni a különféle szivattyú kialakításokat és megtalálni a rendszeréhez leginkább illeszkedő terméket.

Az alábbi kategóriákból történő választást követően átkerül webshop-unkba, ahol termékeink megvásárolhatóak.

1. SP merülő kútszivattyúk felszín alatti vizek szivattyúzására

A Grundfos SP teljes egészében rozsdamentes acél szivattyú, és 3 anyagminőségben kapható. A sziv. használhatók 4” - 6” fölöttig és 8”-10” átm. csőkutakban, 0,37-250 kW motorral. Tovább...

2. SQ kompakt búvárszivattyúk felszín alatti vizek szivattyúzására​​

Az SQ kompakt búvárszivattyúk egyaránt használhatóak talajvíz elvezetésére és ivóvíz nyomásfokozásra is. Tovább...

3. SQE szivattyúk

Az SQE búvárszivattyúk fordulatszám-szabályozott motorral vannak ellátva. Tovább...

4. JP szivattyúk

A Jet szivattyúk önfelszívó, egyfokozatú centrifugálszivattyúk. A szivattyúk különféle kerti és háztartási alkalmazásokra készültek, beleértve a vízellátási és szállítási feladatokat is. Alkalmas pl. a talajvíz elezetésére. Tovább...

5. PM nyomásvezérlők

A Pressure Manager egy intelligens vízmű, amely lehetővé teszi a szivattyúk automatikus szabályozását a háztartási vízellátó és nyomásfokozó rendszerekben. Az egységek könnyen telepíthetők, és számos biztonsági funkcióval rendelkeznek. Tovább...

6. SCALA nyomásfokozó és tartozékok

A SCALA egy all-in-one integrált, önfelszívó nyomásfokozó háztartási alkalmazásra. A nyomásfokozók folyamatos tiszta vízellátást biztosítanak a háztartások, kertek és könnyű ipari alkalmazások számára. Tovább...

grundfox.jpg
grundfos logo

Szerviz

mélyépítés

Pécsi szivattyú szervizünk jelenleg bővítés alatt áll, ezért nem áll módunkban szivattyúkat telephelyünkön javítani. Amíg új épületünk elkészül, javítási szándékát, kérjük, jelezze felénk, és mi megpróbálunk segíteni Önnek problémája megoldásában!

Várható nyitás: 2024. június 1.

Karbantartás

Cégünk vállalja szivattyúk karbantartását. A helyszíni karbantartás során a telepítési körülményeket, a működőképességet és az esetleges hibákat vagy kialakuló hibákat vizsgáljuk mind a szivattyú, mind pedig a vezérlés esetében. Karbantartás során, a helyszínen javítási tevékenység nem történik, ilyenkor az a cél, hogy felmérjük a gépek állapotát és javaslatot tegyünk a javításra, illetve annak ütemezésére.

A karbantartásra úgy kell gondolni, mint egy rendszeres, lelkiismeretes orvosi ellenőrzésre. A célja az, hogy a gép keletkező hibáit kiszűrjük és még időben kezelni tudjuk.

Beüzemelés

Beüzemelésre nem csak a garancia feltételeként lehet szükség. A márkaszerviz általi beüzemeléssel megelőzhetőek azok a meghibásodások, melyek a helytelen telepítésből adódnának. A beüzemelés során a telepítési körülményeket vizsgáljuk, illetve elvégezzük azokat a műveleteket, melyeket a szivattyúk gyári gépkönyve előír.

Lézeres egytengelyűség mérés és beállítás

Az egytengelyűség beállításának előnyeit a Grundfos az alábbi pontokban összegzi:

  • Kisebb energiafelhasználás és üzemeltetési költségek a megnövekedett hatásfok és megbízhatóság következtében.

  • Kisebb életciklusköltség (LCC) a hosszabb üzemi élettartam következtében

  • Kisebb szivattyúkopás és vibráció

  • Alacsonyabb zajszintek

  • csapágykárok és üzemkiesések, leállások elkerülése

 

Szivattyú javítás

A szivattyú javítás alapja minden esetben a hibafeltárás. A szivattyú szétszerelése során felmérjük az egyes kopások, elhasználódások, meghibásodások mértékét. A hibafeltárás alapján tételes árajánlat készül. Amennyiben a javítás megrendelésre kerül, elkezdődik a javításhoz szükséges alkatrészek beszerzése. A szivattyúkhoz gyári alkatrészeket használunk, 6 hónap garanciát tudunk vállalni a javításra, illetve azokra az alkatrészekre, melyeket érintett a javítás.

Szivattyú blokkok, telepek kiépítése

A kapott információk, tervek alapján tetszőleges számú szivattyú alapkeretes, kollektorcsöves szigetének kiépítése. A kapott szivattyúcsoportot felhasználási helyére szállítva elektromosan és gépészetileg „csak be kell kötni” mely után a rendszer üzemkész.

Helyszíni gépészeti munkákat társaságunk nem vállal!

grundfox.jpg
grundfos logo

Szaktanácsadás

Kérdezzen!

sóstai bálint

Sóstai Bálint

+36 70 476 4469

sostai.balint@hidroconsulting.hu

Ha szaktanácsadásra van szüksége, Sóstai Bálint kollégánk várja hívását!

Ha szeretne szivattyút vásárolni, vagy szervizeltetni, kérdezzen tőlünk írásban! Szaktanácsadóink 2 napon belül válaszolnak minden feltett kérdésre.

Köszönjük, üzenetét fogadtuk!

grundfox.jpg

Referenciák

grundfox.jpg

Kapcsolat

Cím

7630 Pécs,

Hegedűs János utca 4.

Elérhetőség

+36 30/788-5989

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek

8:00 – 16.30

Szombat-Vasárnap

9:00 am – 7:00 pm

bottom of page