top of page

Kereskedelem

DDD_9633j_edited_edited_edited.jpg
Dr. Dittrich
Ernő

Vízépítő mérnökként végeztem az egyetemen, és 25 éve klímavédelemmel is foglalkozom. A szakmai érdeklődésem középpontjában azok a mélyépítési megoldások állnak, amelyek a technikai lehetőségek határait figyelembevéve a fenntarthatóság elvét követik.

 

Bár az üzletemben és a webshop-omban elsősorban csövek, aknák, tartályok és más mélyépítési termékek találhatóak, kialakítottam olyan rendszereket, amelyekkel a cégünk vagy lakóházunk kibocsátását csökkenthetjük. Erre példa a természet elvein alapuló egyedi szennyvíztisztító egységek forgalmazása, vagy a házi/üzemi csapadékvíz gyűjtő rendszerek installálása.

Európai szabadalmaim közé tartozik a "Reginjekt" elnevezésű találmány, amely a kutak vizének gáztalanítására szolgáló termék. A Reginjekt az instrukciók alapján házilag beszerelhető, valamint gyakorlatilag karbantartásmentes megoldást kínál.

Kérlek, tekintsd meg az általam kínált termékek körét, kérdés esetén pedig keress minket!

image.png

Egyedi szennyvíztisztítás

- ahol nincs szennyvízelvezető csatornarendszer -

A természetközeli szennyvíztisztítást elsősorban olyan önkormányzatok, magánszemélyek illetve cégek alkalmazhatják, ahol nincs kiépítve csatornahálózat, így egy korszerű közműpótló berendezés alkalmazása megfelelő lenne a szennyvíztisztítására.

+36 20 426 2427

  • Facebook

Csapadékvíz hasznosítás

- akik számára érték a víz -

A víz a klímaváltozással egyre nagyobb érték lesz számunkra. A csapadékvíz összegyűjtése számos előnnyel jár: tartályban összegyűjtve szürkevízként visszavezethető a lakóépületbe, de használható locsolásra akár komplett locsolórendszerekkel összekötve, kerti tó feltöltésére és számos egyéb területen.

+36 20 426 2427

  • Facebook
Image by Lyndon Li
Red brick well in the middle of a pond

Víz gáztalanítás

- Reginjekt, a kristálytiszta kútvíz úttörője - 

A reginjekt egy, a nyomáskülönbség elvén működő gáztalanító berendezés, mely különösen alkalmas mélyfúrású kutak vizének (rétegvizek) kezelésére, elsősorban a víz metánmentesítésére, savtalanítására, vas-, illetve mangánmentesítéshez, a szervesanyag-tartalom csökkentéshez, ammónia és arzén mentesítéséhez szükséges oxigén bevitel biztosítására.

+36 20 426 2427

  • Facebook

További termékvásárlás

- Hidro-Pipe, a mélyépítési szaküzlet -

Boltunkban (7630 Pécs, Hegedűs János u. 2.) mélyépítési termékek széles választékával találkoznak vevőink, akik a kiváló árak mellett havi összesítőszámlát választhatnak (havonta egyszeri kiegyenlítéssel). Nagyobb tételű rendelések esetén vállaljuk továbbá a termékek címre történő kiszállítását is.

Webshop-unkban szintén várjuk az érdeklődőket és a kedves vásárlóinkat (www.hidropipe.hu). 

 +36 70 476 4467

  • Facebook
Hardware Store

A kereskedelmi tevékenységet a Hidro-Consulting Kft. nevű cégem bonyolítja.

logo.png
bottom of page