top of page
dr dittrich erno

Innovatív termékeink

Vízépítő és környezetvédelmi mérnökként végeztem a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, és 25 éve klímavédelemmel is foglalkozom. A szakmai érdeklődésem középpontjában azok a mélyépítési és környezetvédelmi megoldások állnak, amelyek a technikai lehetőségek határait figyelembevéve a fenntarthatóság elvét követik.

Bár az üzletemben és a webshop-omban elsősorban csövek, aknák, tartályok és más mélyépítési termékek találhatóak, kialakítottam olyan rendszereket is, amelyekkel a céged telephelyének vagy lakóházadnak kibocsátását csökkentheted. Erre had mutassak be neked néhány példát:

  • a természet elvein alapuló egyedi szennyvíztisztító rendszereink forgalmazása,

  • házi/üzemi csapadékvíz gyűjtő rendszerek installálása,

  • Cégünk egyedi fejlesztései közé tartozik a "Reginjekt" elnevezésű találmány, amely a kutak vizének gáztalanítására szolgáló termék. A Reginjekt az instrukciók alapján házilag beszerelhető, valamint gyakorlatilag karbantartásmentes megoldást kínál.

 

Oldalunkon még sok hasonló izgalmas fejlesztést találhatsz. További információért keress minket!

Dr. Dittrich Ernő
image.png

Egyedi szennyvíztisztítás

- ahol nincs szennyvízelvezető csatornarendszer -

A természetközeli, illetve innovatív, előre gyártott szennyvíztisztító rendszereinket elsősorban olyan önkormányzatok, magánszemélyek illetve cégek alkalmazhatják, ahol nincs kiépítve csatornahálózat, így egy korszerű közműpótló berendezés alkalmazása megfelelő módszer a szennyvíztisztítására. Rendszereink bármilyen szennyvíztisztítási problémára képesek megoldást nyújtani.

+36 30/788-5989

  • Facebook

Csapadékvíz hasznosítás

- akik számára érték a víz -

A klímaváltozás hatására Magyarországon jelentősen emelkedik az aszályos időszakok hossza és intenzitása. Ez miatt a víz egyre nagyobb érték lesz számunkra. A csapadékvíz összegyűjtése számos előnnyel jár: tartályban összegyűjtve szürkevízként visszavezethető a lakóépületbe, de használható locsolásra akár komplett locsolórendszerekkel összekötve, kerti tó feltöltésére és számos egyéb területen. A csapadékvizek helybentartása és hasznosítása mind ökológiai szempontból, mind a pénztárcánk szempontjából fontos és előnyös, továbbá ezzel tudatosan fel tudunk készülni a jövő egyre nehezebb vízgazdálkodási helyzeteire.

+36 30/788-5989

  • Facebook
Image by Lyndon Li
Red brick well in the middle of a pond

Vizek gáztalanítása

- Reginjekt, a kristálytiszta kútvíz úttörője - 

Hazánkban a rétegvizekben nagyon gyakori a metán jelenléte. A metán levegővel keveredve robbanásveszélyes, és így életveszélyes gázelegyet alkot. Ez miatt feltétlenül szükséges a vizek metánmentesítése, mielőtt a víz zárt helyiségekbe kerül. A Reginjekt egy, a nyomáskülönbség elvén működő gáztalanító berendezés, mely különösen alkalmas mélyfúrású kutak vizének (rétegvizek) kezelésére, elsősorban a víz metánmentesítésére. További előnye a jelentős mennyiségű oxigén bevitel, mely a további vízkezelő egységek szempontjából előnyt jelenthet (vas-, mangán-, szervesanyag-, ammónium-, arzén- mentesítésekor).

+36 30/788-5989

  • Facebook

További termékeink

- Hidro-Pipe, a mélyépítési szaküzlet -

Boltunkban (7630 Pécs, Hegedűs János u. 4.) mélyépítési termékek széles választékával találkoznak vevőink. Akik a kiváló árak mellett ingyenes helyszíni szakmai támogatást is kapnak. Mérnökeink folyamatosan a helyszínen rendelkezésre állnak. Nagyobb tételű rendelések esetén vállaljuk továbbá a termékek címre történő kiszállítását is.
Webshop-unkban szintén várjuk az érdeklődőket és a kedves vásárlóinkat (www.hidropipe.hu). 

 +36 70 476 4467

  • Facebook
Hardware Store

A kereskedelmi tevékenységet a Hidro-Consulting Kft. nevű cégem bonyolítja.

hidro-consulting logo
bottom of page