top of page

Klímavédelem

DDD_9633j_edited.jpg
Dr. Dittrich
Ernő

25 éve foglalkozom a klímavédelemmel. Látva a Földünk állapotának romlását több évtized távlatában, megértettem, mekkora jelentőssége van annak, hogy az élőhelyünket megóvjuk. Szakmai pályafutásom során végig azon dolgoztam, hogy összeállítsak egy megoldási csomagot arra a helyzetre, amikor az emberiség felismeri: nagy baj van.

Ez a pillanat elérkezett: az emberek 90%-a érti és tudja, hogy a káros tevékenységeinknek köszönhetően a klímaváltozás bekövetkezik, és az emberiség túlélése kérdéses. A "Jövő neve ÉLET" c. könyvemben összefoglaltam a megoldás alternatíváit. A témában rendszeresen előadásokat tartok, cégek részére kurzusokat szervezek, és klímavédelmi szakvéleményekkel segítem vállalatok munkáját.

Dolgozzunk együtt Földünk megóvásáért, és a gyermekeink jövőjéért! Respect Nature!

zöld könyv 25%.png

A jövő neve ÉLET

- Megoldás a klímaváltozásra,
avagy a változás 6 programja -

Tudtad, hogy a népesség kihalása már tudományosan igazolt, reális jövő? A méhek kihalása, az élelmiszer termelés drasztikus visszaesése már a közeljövőben fenyeget minket, és ez még csak a kezdet… Itt az idő, hogy aktívan tegyünk ezek ellen!
De van-e a klímaváltozás problémájára megoldás? A válasz: IGEN! Épp itt tartod a kezedben! Közel 30 év alatt jutottam el a helyes válaszokhoz. Hétköznapi nyelvezetű könyvemben olyan rendszert mutatok be, amelynek bármely elemét könnyen átültetheted az életedbe, függetlenül attól, hogy magánszemélyként, gyermekeid jövőjéért aggódó szülőként, cégvezetőként, oktatóként vagy politikusként szeretnél aktívan küzdeni a klímaváltozás ellen. A könyv nemcsak a klímaválságra ad megoldást, hanem az életedet is jobbá teszi, sőt az emberiség társadalmi problémáit is helyesebb irányba állítja.

+36-20-967-4060

  • Facebook
  • Youtube
  • TikTok

Klímavédelmi kurzus

- karbonsemlegesség elérése gazdaságosan -

Ezt a kurzust cégvezetőknek, illetve a cégek erre a területre specializálódott szakembereinek hoztuk létre, akik szeretnék cégüket egy sikeres jövőbe vezetni a klímaváltozás vészjósló prognózisai ellenére.

+36-20-967-4060

kezek_jin_jang_grafika_hatter_nelkul_edited.png
Kép4.png

Klímavédelmi szakvélemények

- a Magyar Mérnöki Kamara szakértői jogosultságával rendelkezem -

Amennyiben úgy érzed, hogy a "Jövő neve ÉLET - Megoldás a klímaváltozásra, avagy a változás 6 programja" című könyvem, vagy tanfolyamaim, kurzusaim által adható ismereteken túl specifikus tudástranszferre van szükséged, akkor 25 évnyi szakmai tapasztalatommal a hátam mögött örömmel a segítségedre leszek, melynek részleteit erre a linkre kattintva találod meg.

+36-20-967-4060

A kereskedelmi tevékenységet a Magyar Klímavédelmi Kft. nevű cégem bonyolítja.

image.png
bottom of page