top of page
grundfox.jpg

Hidro-Consulting Kft.

A szivattyúk specialistája

Ingyenes szaktanácsadással várjuk ügyfeleinket!

Rólunk

dr dittrich ernő

Dr. Dittrich Ernő vagyok, a Pécsi Tudományegyetem Műszaki Karának adjunktusa, a Hidro-Consulting Kft. tulajdonosa és ügyvezetője. Cégem a nagy múltra visszatekintő Grundfos márka elektromos szivattyúinak értékesítésével és szervizelésével foglalkozik. Ügyfeleink részére ingyenes szaktanácsadást vállalunk.

A Grundfos kis méreű szivattyúi lakossági felhasználásra készültek, nagy teljesítményű szivattyúi pedig ipari célokat szolgálnak. A kínálatunkban több eltérő funkciót ellátó Grundfos terméket is talál, például keringető-, kerti, búvár-, víztelenítő, ásottkút- és szennyvízszivattyúkat. A berendezésekre 2 év garancia jár.

grundfox.jpg
grundfos logo

Termékeink

A szivattyúk különféle kivitelűek, a megfelelő kiválasztása attól függ, hogy milyen feladatra szeretné használni. Segítünk jobban megérteni a különféle szivattyú kialakításokat és megtalálni a rendszeréhez leginkább illeszkedő terméket.

Az alábbi kategóriákból történő választást követően átkerül webshop-unkba, ahol termékeink megvásárolhatóak.

1. SP merülő kútszivattyúk felszín alatti vizek szivattyúzására

A Grundfos SP teljes egészében rozsdamentes acél szivattyú, és 3 anyagminőségben kapható. A sziv. használhatók 4” - 6” fölöttig és 8”-10” átm. csőkutakban, 0,37-250 kW motorral. Tovább...

2. SQ kompakt búvárszivattyúk felszín alatti vizek szivattyúzására​​

Az SQ kompakt búvárszivattyúk egyaránt használhatóak talajvíz elvezetésére és ivóvíz nyomásfokozásra is. Tovább...

3. SQE szivattyúk

Az SQE búvárszivattyúk fordulatszám-szabályozott motorral vannak ellátva. Tovább...

4. JP szivattyúk

A Jet szivattyúk önfelszívó, egyfokozatú centrifugálszivattyúk. A szivattyúk különféle kerti és háztartási alkalmazásokra készültek, beleértve a vízellátási és szállítási feladatokat is. Alkalmas pl. a talajvíz elezetésére. Tovább...

5. PM nyomásvezérlők

A Pressure Manager egy intelligens vízmű, amely lehetővé teszi a szivattyúk automatikus szabályozását a háztartási vízellátó és nyomásfokozó rendszerekben. Az egységek könnyen telepíthetők, és számos biztonsági funkcióval rendelkeznek. Tovább...

6. SCALA nyomásfokozó és tartozékok

A SCALA egy all-in-one integrált, önfelszívó nyomásfokozó háztartási alkalmazásra. A nyomásfokozók folyamatos tiszta vízellátást biztosítanak a háztartások, kertek és könnyű ipari alkalmazások számára. Tovább...

grundfox.jpg
grundfos logo

Szerviz

mélyépítés

Szivattyú javítási igényét, kérjük, munkaidőben telefonon, vagy a hét bármely napján írásban jelezze felénk! Mi megpróbálunk minél gyorsabban és költséghatékonyabban segíteni Önnek problémája megoldásában!

+36 30/788-5989

Karbantartás

Cégünk vállalja szivattyúk karbantartását. A helyszíni karbantartás során a telepítési körülményeket, a működőképességet és az esetleges hibákat vagy kialakuló hibákat vizsgáljuk mind a szivattyú, mind pedig a vezérlés esetében. Karbantartás során, a helyszínen javítási tevékenység nem történik, ilyenkor az a cél, hogy felmérjük a gépek állapotát és javaslatot tegyünk a javításra, illetve annak ütemezésére.

A karbantartásra úgy kell gondolni, mint egy rendszeres, lelkiismeretes orvosi ellenőrzésre. A célja az, hogy a gép keletkező hibáit kiszűrjük és még időben kezelni tudjuk.

Beüzemelés

Beüzemelésre nem csak a garancia feltételeként lehet szükség. A márkaszerviz általi beüzemeléssel megelőzhetőek azok a meghibásodások, melyek a helytelen telepítésből adódnának. A beüzemelés során a telepítési körülményeket vizsgáljuk, illetve elvégezzük azokat a műveleteket, melyeket a szivattyúk gyári gépkönyve előír.

Lézeres egytengelyűség mérés és beállítás

Az egytengelyűség beállításának előnyeit a Grundfos az alábbi pontokban összegzi:

  • Kisebb energiafelhasználás és üzemeltetési költségek a megnövekedett hatásfok és megbízhatóság következtében.

  • Kisebb életciklusköltség (LCC) a hosszabb üzemi élettartam következtében

  • Kisebb szivattyúkopás és vibráció

  • Alacsonyabb zajszintek

  • csapágykárok és üzemkiesések, leállások elkerülése

 

Szivattyú javítás

A szivattyú javítás alapja minden esetben a hibafeltárás. A szivattyú szétszerelése során felmérjük az egyes kopások, elhasználódások, meghibásodások mértékét. A hibafeltárás alapján tételes árajánlat készül. Amennyiben a javítás megrendelésre kerül, elkezdődik a javításhoz szükséges alkatrészek beszerzése. A szivattyúkhoz gyári alkatrészeket használunk, 6 hónap garanciát tudunk vállalni a javításra, illetve azokra az alkatrészekre, melyeket érintett a javítás.

Szivattyú blokkok, telepek kiépítése

A kapott információk, tervek alapján tetszőleges számú szivattyú alapkeretes, kollektorcsöves szigetének kiépítése. A kapott szivattyúcsoportot felhasználási helyére szállítva elektromosan és gépészetileg „csak be kell kötni” mely után a rendszer üzemkész.

Helyszíni gépészeti munkákat társaságunk nem vállal!

grundfox.jpg
grundfos logo

Szaktanácsadás

Kérdezzen!

sóstai bálint

Sóstai Bálint

+36 70 476 4469

sostai.balint@hidroconsulting.hu

Ha ingyenes szaktanácsadásra van szüksége, Sóstai Bálint kollégánk várja hívását!

Ha szeretne szivattyút vásárolni, vagy szervizeltetni, kérdezzen tőlünk írásban! Szaktanácsadóink 2 napon belül válaszolnak minden feltett kérdésre.

Köszönjük, üzenetét fogadtuk!

grundfox.jpg

Kapcsolat

Cím

7630 Pécs,

Hegedűs János utca 4.

Elérhetőség

+36 30/788-5989

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek

8:00 – 16.30

Szombat-Vasárnap

9:00 am – 7:00 pm

bottom of page